Projekt SPONA: HNiP/Radio Dux  

Dajući doprinos kulturi dijaloga Hrvatska građanska inicijativa se 8. studenoga odazvala pozivu koalicije Narod pobjeđuje za službenim susretom. Nakon korektne razmijene mišljenja i stavova predstavnici Hrvatske građanske inicijative su se zahvalili i nisu prihvatili poziv koalicije Narod pobjeđuje za koaliranjem i sudjelovanjem u budućoj tivatskoj vlasti.

HGI ostaje dosljedan u sprovođenju svojih programskih ciljeva i ideologije, koji joj su važniji od bilo koje pozicije i funkcije. Posljednja događanja na državnoj, kao i na lokalnoj razni potvrđuju stav da Hrvatska građanska inicijativa ne trči za foteljama, već ustrajno provodi programska načela i konzistentno se vodi svojim ideološkim načelima.

Činjenica što svi važniji politički subjekti u Tivtu žele suradnju s nama je jedna od potvrda našeg renomea i društvenog ugleda, koji smo izgradili za više od 20 godina koliko već postojimo na političkom polju Crne Gore. Ipak u svojem djelovanju i dalje ćemo se voditi onim što su ideje Hrvatske građanske inicijative, a one su na korist, ne samo Hrvata već svih građana Tivta i Crne Gore.

Osnaženi povjerenjem koji su nam ukazali Tivćani i zahvaljujući kojem smo treći po snazi politički subjekt u Tivtu, nastavljamo dalje u svojoj političkoj misiji, a za bolji Tivat i za bolju Crnu Goru, stoji u priopćenju HGI-a.

Hrvatska građanska inicijativa